I Stege Roklub råder vi over flere forskellige bådtyper.

Desuden har Stege Roklub en kajakpoloafdeling.

Inrigger

Stege Roklub råder over fire inrigger både. 2 to-åres inrigger og 1 fire-åres inrigger. De er alle i god stand og bliver roet jævnligt. Er du Inrigger-roer, eller drømmer du om at prøve kræfter med denne bådtype, så skriv til Nils på inrigger@stegeroklub.dk
Du kan ro inrigger onsdag aften kl. 18.00, hvis vejret tillader det. Her vil der være rovagter, der kan fortælle om bådtypen og hvor du kan aftale tid til en prøvetur.

Inrigger

Sculler

Stege Roklub råder over 1 dobbelt sculler og 2 single scullere.
Selvom en single sculler er meget smal er det nemt at holde balancen i den. Årene skal blot lægges fladt på vandet, så er der kontrol over båden.

Outrigger

Stege roklub har en specielbygget outrigger der kan indstilles til enten en eller to roere. Det er en meget stabil båd som er nem at lære at ro i.

Turkajakker

Stege roklub har 13 turkajakker i forskellige varianter. Fra de helt nemme begynder kajakker til en ældre kapkajak for de øvede.

Havkajakker

Stege roklub har 7 havkajakker i forskellige modeller, det gør det muligt at ro i en kajak der passer netop dig.

Glaskajakker

Som noget helt nyt i sæson 2020, og som den første klub i Danmark, har Stege Roklub lige fået to glaskajakker. At ro i dem giver dig en helt unik oplevelse hvor du kan følge med i livet under vandet mens du ror.

Klubben har to glaskajakker sponsoreret af Vordingborg Kommune

SUP boards

Sidste år indkøbte Stege roklub seks SUP boards og de har været en succes lige fra starten. Mange henter lige et board efter endt roning og får en halv times leg og træning på vandet inden aftenen er omme. Til sæson 2020 har vi fået sponsoreret yderligere 6 boards, så klubben har tolv boards i alt. De har varierende egenskaber, så man kan træne forskellige færdigheder.

Klubben har til sæson 2020 fået sponsoreret 6 nye SUP boards af Nordeafonden.