Alle skal skrives ud inden man tager på vandet. Det gælder Kajak, Kajakpolo, Inrigger, Outrigger og SUB. Du kan logge ind på pc’en i klubben eller fra din mobil i klubben.
Det er ikke tilladt at reservere både hjemmefra.

Log ind på www.elog.dk/stege
Klik på ”log på” i øverste højre hjørne.
Find Stege Roklub.
Du logger ind med Brugernavn: [dit medlems nr.], Kode: [stege].

Når du kommer ind på forsiden, vælger du den aktivitet, du skal lave.
Klik på den første datokolonne, og du kan vælge dato og tidspunkt for afgang. Hvis du gør det i klubben, er det ikke nødvendigt at ændre noget der.
Tryk enter, når det er sat.
Klik på den næste datokolonne, og du kan sætte hjemkomst tidspunkt.
Alle tider er sat til standard 3 timer, så det skal kun ændres, hvis dette ikke passer.
Tryk enter, når det er sat.

Klik på tur, og vælg hvor du ror hen.
Klik på udstyr (kajak, Inrigger, SUB, Kajakpolo, Outrigger) og vælg hvilket båd/navn, du tager ud i.
Klik på vælg medlem, og find dig selv, og hvis I er flere, så også de øvrige. Du kan søge på navn og medlems nr.
Klik på GEM.

Din tur står nu på forsiden, og du er klar til at tage på vandet.
De 4 tegn, der er i højre side, kan du bruge til: 1 & 2 afslutte turen, 3 rette turen og 4 slette turen.

Afslut turen
Når du kommer i land igen, skal turen afsluttes.
Dette gøres på tegn 1 eller 2.
Når du kommer ind, skal du skrive det antal km, der er roet på turen, samt tiden, der er brugt på turen og så tryk afslut turen.

Er der spørgsmål eller problemer så find en, der kan hjælpe dig de første par gange. Det er nyt for os alle sammen. Er det gået helt i fisk så ring til Morten 50571978.