Medlemmer af andre roklubber er meget velkomne til at aflægge Stege Roklub et besøg for at nyde vores farvande. Tag kontakt til Jan Nielsen kajak@stegeroklub.dk for at aftale nærmere.

Mulighederne
Overnatning i vores klubhus eller overnatning i telt på vores lille græsplæne. Tilberedning af mad på vores 2-pladers komfur eller mikrobølgeovn samt mulighed for kaffebrygning. Prisen er DKK 30,- for en overnatning pr. person. Maksimalt to overnatninger eller efter aftale.

Da faciliteterne er få (et toilet) kan vi max. modtage 6 personer.
Hvis I er mange, der vil afsted, så kan vi anbefale Camping Mønbroen, der ligger lige efter landfæstet til Mønsbroen på Mønsiden.

Hvis man vil spise ude, er Stege en lille gourmetby, hvor der i øjeblikket er 9 restauranter og cafe’er. Restauranterne og cafeerne ligger enten på Steges hovedstrøg – Storegade eller ned ad Langelinje. Tag en spadseretur og bliv fristet af de mange muligheder. Hvis I hellere vil lave maden selv, kan I købe ind tæt ved Roklubben, da de fleste supermarkeder ligger omkring havnen.

Stege Roklub har har en to åres inrigger, der kan lejes for DKK 100,- pr. døgn.

Det er IKKE muligt at leje kajakker.