Kajakpolo

Kajakpolo er en hurtig boldsport og minder om basketball eller håndbold, blot i kajakker. Kombinationen af bold, kajak og vand på den ene side – og kamp, teknik og atletik på den anden side gør denne sportsgren super sjov at se på, og deltage i.

Vores kajakpolo henvender sig til alle. Vi er i alle aldre fra 13 år til 60 år. Under træningen bliver der fokuseret både på spillet, blodbehandling og taktik. Når man er kajakpolospiller, får man en bedre kondition i løbet af kort tid. Der er fart på, og det kan se voldsomt ud, men alle deltagere er godt beskyttet med redningsvest, og med hjelm med visir for ansigtet.

Prøv kajakpolo gratis
Der er træning hver tirsdag 18:30 i roklubben og på udvalgte lørdage.
Bare mød op, eller kontakt Morten Rikard på kajakpolo@stegeroklub.dk for at få mere at vide.

Om sommeren træner vi ved roklubben, om vinteren rykker vi indendørs og træner i svømmehallen. I svømmehallen er det f.eks. meget lettere at træne rul.

Stege Roklubs kajakpoloafdeling er aktiv som turneringshold. Vores spilere deltager både i 1. division, i 2. division og på juniorhold. Det er super sjovt til turneringerne, men man kan selvfølgelig også nøjes med at være med til træning.

I Stege Roklub har vi 14 klub polokajakker. Desuden er der nogle privatejede kajakker.

Sommertræning
Vintertræning
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close