Om Stege Roklub

Stege Roklub er en lille men varieret forening med motion, kammeratskab og hygge i højsædet. Vores daglige rofarvand er Stege Bugt og Noret. Netop på grund af beliggenheden kan vi næsten altid komme på vandet.

Læs også om

Stege Roklub består af et klublokale med tilhørende opholdsrum, tekøkken med kogeplade, mikrobølgeovn og kaffemaskine. Der er omklædningsrum for damer og herrer samt toilet.

Alle vores både opbevares i bådhallerne.

Stege Roklub er en frivillig forening. Det betyder, at vi alle skal yde en fælles indsats , når der skal arbejdes.

Stege Roklub er grundlagt den 31. marts 1925.

Opbevaring af Kajak

Vores medlemmer kan få “opstaldet” egen kajak i det omfang der er plads.
Der gælder visse regler og det kan kun ske efter godkendelse i bestyrelsen. Der skal ansøges på skema som ligger her:
Aftale om opbevaring af kajak

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close